Heeft u een houten vloerproject waarbij wij u kunnen helpen?

Kom in contact

Vloeradvies op maat

Het uitzoeken van een nieuwe vloer is knap lastig: er zijn zoveel dingen om rekening mee te houden. De vloer is bepalend voor de uitstraling van een ruimte, maar cruciaal is de mate van gebruik. Dan moet na aanschaf ook nog gedacht worden aan onderhoud, zodat u zo lang mogelijk van de mooie vloer kan genieten. Maar waar moet u op letten, welke producten moet u gebruiken en vooral: wat moet u precies doen?

HvR Vloeren Nieuwegein geeft eerlijk, persoonlijk en vakkundig advies in de omgeving van Nieuwegein. We komen graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken. We kunnen daarbij een passende offerte aanbieden.

Netjes te werk

Wij werken uitsluitend met machines die een stofafzuiging hebben, waardoor het stof in uw woning minimaal zal zijn!

De vloer vakkundig laten leggen, renoveren of schuren in de omgeving van Nieuwegein? Of u nu een nieuwe visgraatvloer wilt of uw huidige vloer gerepareerd moet worden – neem contact op met HvR Vloeren Nieuwegein voor vrijblijvend advies en een offerte op maat.

Houten parket vloer leggen Nieuwegein

Vloer laten leggen

Een vloer leggen is zwaar en secuur werk. Laat het daarom aan de snelle en bekwame specialisten van HvR Vloeren Nieuwegein over. We leggen onder meer:

 • Laminaatvloeren
 • Parketvloeren
 • Lamel
 • Mozaïek
 • Tapis
 • Visgraat
 • Plankenvloeren
 • PVC vloeren

Een nieuwe laminaatvloer aanschaffen? We hebben verschillende type vloeren van goede kwaliteit. Vraag vrijblijvend advies voor uw huis of bedrijfspand.

Vloerreparatiediensten en renovatie

Het is een grote nachtmerrie: waterschade door een lekkage, waterleidingbreuk of verstopping. Het beschadigt niet alleen uw eigendommen en meubels, maar ook de vloer. Met verkleuring, houtrot, schimmel of kromtrekking tot gevolg. Wij komen direct langs om de schade op te nemen en met de juiste methoden de vloer te repareren.

Onderhouden
Zowel voor particulieren als bedrijven voeren we kleine of grote onderhoudsbeurten aan de parketvloer uit.

Een kleine onderhoudsbeurt houdt in dat we de parketvloer opfrissen door middel van polijsting. De vloer wordt grondig gereinigd en voorzien van een nieuwe toplaag, olie of lak.

Tijdens een grote onderhoudsbeurt schuren we de vloer en lakken of oliën deze daarna. In de meeste gevallen is dit nodig na achterstallig onderhoud.

Onderhoud en houten vloer reparatie vlakbij utrecht

Verstuur een bericht, wij helpen u graag!

Omdat wij vaak op locatie zijn, kunt u ons het beste een e-mail sturen of ons contactformulier invullen. Wij beantwoorden 95% van de berichten dezelfde dag nog.

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  STRAATNAAM + HUISNUMMER *

  POSTCODE *

  PLAATS *

  E-MAILADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  WAAR KUNNEN WIJ MEE HELPEN?

  VOEG EEN TEKENING OF FOTO TOE ALS BIJLAGE - (limiet 4 MB Alleen .pdf | .png | .jpg | .jpeg)

  Om SPAM te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

  captcha