Parket schuren en vloerbehandelingen in Nieuwegein

Een aantal flinke krassen door het verschuiven van de eettafel, een put door een hoge hak en als u de bank na jaren verschuift ziet u opeens een flink kleurverschil. De specialisten van HvR Vloeren Nieuwegein in de regio Utrecht bieden uitkomst.

April en mei 2020: 10% korting op het schuren van parketvloeren!

Bent u de maand april of mei 2020 onverhoopt thuis? Een mooi moment om uw vloer te laten schuren, zonder dat u hier vrij voor hoeft te nemen. Gedurende de hele maand april en mei 2020 profiteert u van 10% korting op het schuren van parketvloeren.

Kom in contact

Vloerbehandeling door de echte vakman

Een houten vloer is sfeervol en praktisch. Het zorgt ervoor dat u jarenlang geniet van een goede ondergrond waar u met meubels kunt schuiven om uw interieur een andere look te geven, kinderen onbezorgd op kunnen spelen en huisdieren zonder problemen op kunnen lopen en liggen. In huis wordt dus volop geleefd, maar ook op kantoor, in het café of in de bibliotheek krijgt de vloer flink wat te verduren.

Door intensief gebruik slijt de vloer en ontstaan er oneffenheden. Wij zijn gespecialiseerd in het schuren en onderhouden van parket en andere houten vloeren.

We komen langs om de vloer te bekijken en gaan direct aan de slag om de vloer er weer als nieuw uit te laten zien. We geven de vloer diverse schuurbehandelingen om vuil, laklagen, krassen en hoogteverschillen te verwijderen. Onze schuurmachines zijn altijd goed onderhouden, zodat we het beste resultaat garanderen. Na het schuren maken we de vloer stofvrij. Voor de perfecte afwerking kunnen we de vloer voorzien van een lak-, olie of waxlaag. De vloer kan weer tegen een stootje.

Laat uw parketvloer schuren door een professional. Neem contact op met de specialisten van HvR Vloeren Nieuwegein. We geven graag meer informatie en vrijblijvend advies.

Vloer schuren en behandeling in de juiste kleur

Is uw parket of houten vloer nog in perfecte staat, maar wilt u voor de verandering een andere kleur of tint?

We komen graag langs om u te adviseren over de behandelmogelijkheden en de kleur die het beste past bij uw interieur.

Verstuur een bericht, wij helpen u graag!

Omdat wij vaak op locatie zijn, kunt u ons het beste een e-mail sturen of ons contactformulier invullen. Wij beantwoorden 95% van de berichten dezelfde dag nog.

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *

STRAATNAAM + HUISNUMMER *

POSTCODE *
PLAATS *
E-MAILADRES *
TELEFOONNUMMER *

WAAR KUNNEN WIJ MEE HELPEN?

VOEG EEN TEKENING OF FOTO TOE ALS BIJLAGE - (limiet 4 MB Alleen .pdf | .png | .jpg | .jpeg)

Om SPAM te voorkomen vragen we u de onderstaande code over te typen.

captcha